Er is veel mogelijk bij Rijschool Bakker. Wil je wel een voordelig pakket, maar dan zonder de theorieopleiding? Dat is zeker bespreekbaar.

Pakketten Rijschool Bakker


Voordeelpakket

490,-

 • 10 Rijlessen (60 min.)
 • GRATIS Theoriecursus*
 • GRATIS proefles
 • Tussentijdse Toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Eénmalig verkrijgbaar
 • Daarna losse rijlessen
 • Betalen in termijnen
Populair

Pakket B

1960,-

 • 30 Rijlessen, waarvan:
  • 10 rijlessen à €49,-
  • 20 rijlessen à €52,-
 • GRATIS Theoriecursus*
 • GRATIS proefles
 • Tussentijdse Toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Betalen in termijnen

In de pakketten (A, B en C) zit het voordeelpakket (eerste 10 rijlessen à €49,- ), de TTT en het praktijkexamen reeds verwerkt.

*Als je kiest voor de GRATIS theorieopleiding, dan kun je deze cursus heel eenvoudig zelf aanschaffen via de rijlesapp. Zodra je dit hebt gedaan, ontvang ik een bericht en activeer ik dit onderdeel voor je in PlanG of je krijgt een code voor iTheorie. Na het behalen van je theoriecertificaat, ontvang je het betaalde bedrag terug in de vorm van een GRATIS rijles die kan worden gebruikt als lesuur voorafgaande aan de TTT of praktijkexamen. Deze 'gratis' rijles komt niet in aanmerking voor reclamatie.

Zodra je pakket op is, koop je via de app heel eenvoudig losse rijlessen bij tegen het dan geldende tarief.

Overige tarieven rijbewijs B


Losse rijles per 60 min. €53,-

Proef/kennismakingsles GRATIS

Theoriecursus €53,-

CBR Tussentijdse toets €180,-

CBR Praktijk examen €250,-

Faalangst examen €310,-

BNOR examen €280,-


Spoedcursus €2750,- (zie voorwaarden)

Gezondheidsverklaring CBR (zelf aanvragen via CBR.nl) €41,00


Informatie over onze prijzen

Iedereen die bij autorijschool Bakker Leeuwarden start met zijn rijopleiding, begint met ons voordeelpakket: 10 rijlessen voor €490,- (zit in alle pakketten reeds verwerkt)

Je kunt na het voordeelpakket kiezen voor losse lessen in combinatie met een tussentijdse toets en prakijkexamen om je rijbewijs te halen. Maar wij bieden ook de mogelijkheid om een pakket aan te schaffen. In al onze pakketten zit het voordeelpakket en het praktijkexamen al verwerkt.

Nadat je van ons een factuur hebt ontvangen, kun je deze eenvoudig via iDeal betalen. Voordeel hiervan is dat je betaling direct wordt verwerkt in onze rijlessoftware en jij na het betalen weer door kunt gaan met het inplannen van rijlessen.

Na jouw proefles:

Na de proefles wordt je account voor de rijlesapp geactiveerd en ga je starten met je rijopleiding. Omdat we het behalen van het autorijbewijs betaalbaar willen houden maken wij gebruik van de volgende opbouw in prijs van de rijlessen:

1) Voordeelpakket: 10 rijlessen à €49,- (met uitzondering van tijdelijke deals)

2) Resterende lessen (tot pakket op is): rijlessen à €52,- (met uitzondering van tijdelijke deals)

3) Pakket op, dan betaal je de dan geldende losse lesprijs.


Tussentijds stoppen met rijlessen?

Wil je stoppen met rijlessen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing? In overleg is dat zeker mogelijk! Er kan tenslotte van alles gebeuren! Je zit bij ons nooit ergens aan vast! Er vindt dan ook geen verrekening achteraf plaats. Heb je nog tegoed openstaan, dan krijg je dat keurig zonder administratiekosten teruggestort op je bankrekening.

Houd er wel rekening mee dat je niet meer in PlanGo kunt komen en dus ook niet meer gebruik kunt maken van de theoriecursus. De doorberekende kosten t.b.v. jouw theoriecursus komen niet in aanmerking voor reclamatie.


GRATIS PROEFLES AANVRAGEN


Over ons

Rijschool Bakker Leeuwarden bestaat sinds 2019. Wij verzorgen uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heeft hij de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon hij direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heeft hij besloten om onder zijn eigen naam te gaan rijden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste examens.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Wij bieden rijopleidingen aan met betaalbare rijlessen.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.

GRATIS theorieopleiding via PlanGo om je optimaal voor te bereiden op je theorie examen.Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
Neem gerust contact met ons op!  Stel een vraag