Voorbeeldpakketten Rijschool Bakker


(De getoonde pakketten dienen als voorbeeld)

Eenmalig

Voordeelpakket

550,-

 • 10 Rijlessen (60 min.)
 • GRATIS proefles
 • Tussentijdse Toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Daarna losse rijlessen
 • Betalen in termijnen
 • OPTIE: RIS-boek

Voorbeeld B

1975,-

 • 30 Rijlessen, waarvan:
  • 10 rijlessen à €55,-
  • 20 rijlessen à €58,-
 • GRATIS proefles
 • Tussentijdse Toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Betalen in termijnen

De pakketten (voorbeelden) hierboven dienen ter illustratie, zodat je een idee krijgt wat de rijopleiding zou kunnen kosten.

**  Onder voorbehoud van wijzigingen.

Overige tarieven rijbewijs B **


RIS Praktijkboek €25,-

Losse rijles per 60 min. €58,-

Proef/kennismakingsles GRATIS

Theoriecursus €50,-

CBR Tussentijdse toets €200,-

CBR Praktijk examen €265,-

Faalangst examen €325,-

BNOR examen €300,-


Gezondheidsverklaring CBR (zelf aanvragen via CBR.nl) €44,50


**Onder voorbehoud van wijzigingen.


Informatie over onze prijzen

Iedereen die bij autorijschool Bakker Leeuwarden start met zijn rijopleiding, begint met het voordeelpakket: 10 rijlessen voor €550,- (zit als voorbeeld in alle pakketten reeds verwerkt)

Je ontvangt voor de eerste 10 rijlessen een aparte factuur (per 5 of per 10 rijlessen).

Nadat je (volgens gemaakte afspraken) een factuur hebt ontvangen, kun je deze eenvoudig via iDeal betalen. Voordeel hiervan is dat je betaling direct wordt verwerkt in onze rijlessoftware en jij na het betalen weer door kunt gaan met het inplannen van rijlessen.

Is het voordeelpakket op, dan dien je zelf lessen aan te schaffen via de app. Dit voorkomt een hoop gedoe als je eens een keer bent vergeten om te betalen. Niet betalen = niet rijden.Na jouw proefles:

Na de proefles wordt je account voor de rijlesapp geactiveerd en ga je starten met je rijopleiding. Omdat Marcel het behalen van het autorijbewijs betaalbaar wil houden maakt hij gebruik van de volgende opbouw in de prijs van de rijlessen:

1) Voordeelpakket: 10 rijlessen à €55,-

2) Voor de resterende lessen van je rijopleiding betaal je het losse lestarief.

3) Voor je TTT en het examen ontvang je geen aparte factuur, want dat kun je ook heel makkelijk via de app regelen. Het examen wordt pas ingepland als deze door jezelf is ingekocht via de app.


Tussentijds stoppen met rijlessen?

Wil je stoppen met rijlessen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing? In overleg is dat zeker mogelijk! Er kan tenslotte van alles gebeuren! Je zit bij mij nooit ergens aan vast! Er vindt dan ook geen verrekening achteraf plaats. Heb je nog tegoed openstaan, dan krijg je dat keurig zonder administratiekosten teruggestort op je bankrekening.

Houd er wel rekening mee dat je niet meer in PlanGo kunt komen en dus ook niet meer gebruik kunt maken van de eventuele theoriecursus in PlanGo (indien van toepassing). De doorberekende kosten t.b.v. jouw theoriecursus in PlanGo komen niet in aanmerking voor reclamatie.


GRATIS PROEFLES AANVRAGEN


Over mij

Rijschool Bakker Leeuwarden bestaat sinds 2019. De autorijschool verzorgt uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heb ik de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon ik direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heb ik besloten om onder mijn eigen naam te gaan rijden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste examens.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Rijschool Bakker biedt rijopleidingen aan met betaalbare rijlessen.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
Neem gerust contact met mij op!