Marcel Bakker

KLEINSCHALIGE EN BETAALBARE AUTORIJSCHOOL

  • Na 22 jaar te hebben gewerkt in het voortgezet onderwijs, heb ik het besluit genomen om rijinstructeur te worden om uiteindelijk mijn eigen autorijschool in Leeuwarden te gaan beginnen. De gedachte om rijlessen te gaan verzorgen had ik al vaker, uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt.
  • Ik vind autorijden leuk en daarnaast vind ik het nog steeds een mooie uitdaging om mijn leerlingen iets (nieuws) te leren en ze de aandacht te geven die ze nodig hebben en verdienen.
  • Nadat ik me heb aangemeld bij de Verkeersacademie ben ik begonnen met de opleiding tot rijinstructeur met als doel om autorijles in Leeuwarden en omgeving te gaan geven.
  • Na de opleiding kon ik direct starten bij een autorijschool te Leeuwarden en heb daar ook vele leerlingen geholpen met het behalen van hun rijbewijs.
  • Mede door dit succes en de vele directe aanvragen voor rijlessen, heb ik besloten om alleen nog maar rijlessen te gaan verzorgen bij mijn eigen autorijschool in Leeuwarden.
  • Heb jij meer uitleg nodig, dan krijg je die. Wil je een extra demonstratie of juist geen demonstratie, geen probleem. Het lesprogramma wordt aangepast aan jouw leerbehoefte, jij moet namelijk het maximale uit de rijlessen halen.
  • Ik hoop je snel te mogen verwelkomen bij mij in de lesauto met als doel om jouw rijbewijs te halen.

Over ons

Rijschool Bakker Leeuwarden bestaat sinds 2019. Wij verzorgen uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heeft hij de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon hij direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heeft hij besloten om onder zijn eigen naam te gaan rijden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste examens.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Wij bieden rijopleidingen aan met betaalbare rijlessen.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.

GRATIS theorieopleiding via PlanGo om je optimaal voor te bereiden op je theorie examen.Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
Neem gerust contact met ons op!  Hoe kan ik je helpen?