Rijschool Bakker Leeuwarden

Over ons

In 2019 zijn wij gestart met het geven van rijlessen via onze rijschool in Leeuwarden.

De rijlessen bij rijschool Bakker worden gegeven door Marcel Bakker.

Marcel Bakker

Leerlingen waarderen onze instructeur met ⭐⭐⭐⭐⭐


Na 22 jaar te hebben gewerkt in het voortgezet onderwijs, heb ik het besluit genomen om rijinstructeur te worden en mijn eigen rijschool te gaan beginnen in Leeuwarden. De gedachte om rijlessen te gaan verzorgen had ik al vaker, maar als je hier niets concreets mee doet, dan komt het er natuurlijk nooit van. Voor mij was het op een gegeven moment wel duidelijk.
Ik vind autorijden leuk en daarnaast vind ik het nog steeds een mooie uitdaging om mijn leerlingen iets (nieuws) te leren en ze de aandacht te geven die ze nodig hebben en verdienen. In het voortgezet onderwijs is dat vanwege de alsmaar toenemende groepsgrootte steeds lastiger.
Ik ben begonnen met de opleiding tot rijinstructeur met als doel om autorijles te gaan geven bij mijn eigen rijschool. Naast mijn eigen rijschool, bied ik mijn diensten ook aan via andere rijscholen uit Leeuwarden en omstreken. Zo kan ik zoveel mogelijk leerlingen de aandacht geven die ze nodig hebben bij hun rijopleiding om het rijbewijs te halen.
In mijn persoonlijke slagingspercentage zitten alle leerlingen verwerkt, dus ook de leerlingen die door mij via Verkeersschool Sijtsma aan hun rijbewijs zijn geholpen.
Heb jij meer uitleg nodig, dan krijg je die. Wil je een extra demonstratie of juist geen demonstratie, geen probleem. Het lesprogramma wordt aangepast aan jouw leerbehoefte, jij moet namelijk het maximale uit de rijlessen halen.
Ik hoop je snel te mogen verwelkomen bij mij in de lesauto.

Marcel Bakker


Wil je meer weten of een geheel vrijblijvende GRATIS proefles aanvragen, neem dan contact met ons op.

Ik wil meer informatie.

Bekijk hier onze actuele aanbiedingen.

Werkwijze Rijschool Bakker Leeuwarden

Bij onze autorijschool is de volledige lestijd voor jou. Jij haalt bij ons geen andere leerling(en) op en jij hoeft ook geen andere leerling(en) thuis te brengen. Omdat hierdoor de lestijd optimaal wordt benut, ben jij in staat om snel je rijbewijs te halen.

Om de lestijd nog beter te benutten, mag je bij ons je eigen rijlessen inplannen. Hierdoor kun je altijd een lestijd inplannen op een moment waarin jij graag wilt rijden. Wij maken hiervoor gebruik van de software van PlanGo.

Als jij direct wilt starten met autorijlessen in Leeuwarden, meld je dan vandaag nog aan bij rijschool Bakker. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen op weg naar jouw rijbewijs.

Ik wil een GRATIS proefles.