Niet (meer) tevreden over jouw rijschool in Leeuwarden?


Soms komt het voor dat je voor een rijschool hebt gekozen en dat je gedurende je rijopleiding ontdekt dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt. Bijvoorbeeld omdat je al vaker dan één keer bent gezakt en het gevoel hebt dat je niet meer 'verder' komt. Vaak blijf je toch zitten bij de autorijschool waar je zit, maar of dat de beste optie is, is nog maar te bezien.

Ook kan het voorkomen dat jouw instructeur heeft aangegeven dat de rijschool ophoudt te bestaan. Dat is natuurlijk erg vervelend, helemaal als je eerst lange tijd op de wachtlijst hebt gestaan alvorens je kon gaan starten met je rijopleiding. Soms gaat de eigenaar samen met jou op zoek naar een vervanger, maar het kan ook voorkomen dat je zelf op zoek moet naar een nieuwe geschikte rijschool.

Is er al een TTT of een examen voor je gereserveerd? Ook dan is het vaak nog mogelijk om over te stappen naar een andere rijschool.

Nieuwsgierig geworden hoe dit mogelijk is? Wellicht is dit het moment om eens contact op te nemen met ons. Wij kunnen bespreken wat in jouw geval de beste oplossing is en gaan eventueel een proefles inplannen. Je komt dan alles te weten over onze werkwijze en maakt kennis met wellicht jouw nieuwe instructeur.

Je hoeft niet direct te laten weten of je bij ons gaat starten, neem hier even de tijd voor. Ben je er uit, dan stuur je ons een bericht en gaan we bespreken wanneer je kunt starten met je rijopleiding.

Tijd voor actie. Stap vandaag nog over naar rijschool Bakker te Leeuwarden.


7 redenen om voor ons te kiezen


100% individueel rijles

Rijles op maat

Bovengemiddeld slagingspercentage

Prettige sfeer

Scherpe tarieven

Vrijblijvende proefles

Snel startenIk heb erg genoten van mijn rijlessen bij Marcel. Marcel is altijd vriendelijk, hij helpt je graag en hij neemt de tijd voor je wat erg prettig is. Daarnaast is hij erg sympathiek, belangstellend maar ook erg professioneel. Marcel heeft veel vakkennis, hij kan hierdoor direct tijdens het rijden goede feedback geven en zijn uitleg is erg goed en helder. Kortom, Rijschool Bakker is zeker aan te raden!

Reviews Rijschool Bakker LeeuwardenGeplaatst op Google: 22 dec. '21Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
Neem gerust contact met mij op!