Gratis proefles autorijbewijs Leeuwarden aanvragen


Goed bezig, je hebt de knoop doorgehakt en wilt starten met autorijlessen. Maar eerst wil je natuurlijk een proefles. Voor de proefles kunnen we je ophalen bij je thuis, van school of vanaf je werk in Leeuwarden.

Tijdens deze proefles maak je kennis met je instructeur en ervaar je hoe het is om achter het stuur van een lesauto te zitten. Door de rust die Marcel creert in de lesauto, zul jij je snel op je gemak voelen en kun je met een gerust hart plaats nemen achter het stuur.

Gebruik onderstaande aanmeldknop om de proefles aan te vragen. Je gegevens worden dan op binnenkomst verwerkt in onze rijschoolsoftware en je krijgt een plaats op de wachtlijst. Besluit je om door te gaan, dan is je plekje op de wachtlijst in ieder geval gegarandeerd. Ga je niet door, dan verwijderen we jouw inschrijfgegevens.

Aanmelden GRATIS proefles

Wat kun je verwachten van de proefles?

De proefles is natuurlijk bedoeld om kennis te maken met elkaar, want wij vinden het namelijk belangrijk dat er een goede klik is tussen de instructeur en de leerling. Na de uitleg over de lesmethode en de rijlesapp die we gebruiken, leer je op de juiste wijze te sturen en ga je ook onder begeleiding van Marcel de weg op om deel te nemen aan het verkeer om vervolgens weer terug te rijden naar de ophaallocatie. Aan het eind van de proefles is er nog gelegenheid om vragen te stellen die nog niet zijn beantwoord.

Ik wil graag starten met rijlessen? Hoe nu verder?

Je hoeft niet direct te laten weten of je bij ons gaat starten, neem hier even de tijd voor. Ben je er uit, dan stuur je ons een bericht en gaan we bespreken wanneer je kunt starten met je rijopleiding.

Houd rekening met het volgende:

  • Wanwege toegenomen drukte, kan het lang duren voordat er een proefles kan worden ingepland. De leerlingen die al zijn gestart met hun rijopleiding hebben voorrang in de planning.
  • Zodra je aanvraag voor een proefles is ontvangen, plaatsen we je op de wachtlijst. We nemen wel contact met je op en laten je weten wanneer je ongeveer een proefles kunt krijgen. Ben je aan de beurt voor een proefles, dan nemen we tijdig contact met je op om je proefles in te plannen.
  • Bij aanvang van de proefles moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn.

Ik heb erg genoten van mijn rijlessen bij Marcel. Marcel is altijd vriendelijk, hij helpt je graag en hij neemt de tijd voor je wat erg prettig is. Daarnaast is hij erg sympathiek, belangstellend maar ook erg professioneel. Marcel heeft veel vakkennis, hij kan hierdoor direct tijdens het rijden goede feedback geven en zijn uitleg is erg goed en helder. Kortom, Rijschool Bakker is zeker aan te raden!

Reviews Rijschool Bakker LeeuwardenGeplaatst op Google: 22 dec. '21

  Stel een vraag