Gratis proefles autorijbewijs Leeuwarden aanvragen


  Goed bezig, je hebt de knoop doorgehakt en wilt starten met autorijlessen. Maar eerst wil je natuurlijk een proefles.

  Voor de proefles kunnen we je ophalen bij je thuis, van school of vanaf je werk in Leeuwarden. Voorwaarden halen/brengen

  Tijdens deze proefles maak je kennis met de instructeur van rijschool Bakker Leeuwarden en ervaar je hoe het is om achter het stuur van een lesauto te zitten. Door de rust die Marcel creëert in de lesauto, zul jij je snel op je gemak voelen en kun je met een gerust hart plaats nemen achter het stuur.

  Maak vandaag nog de eerste stap naar zelfverzekerd autorijden. Gebruik het contactformulier om jouw geheel vrijblijvende proefles aan te vragen.

  Om teleurstelling te voorkomen, graag aandacht voor het volgende:
Plaatsing op de wachtlijst en een ingeplande proefles, betekent niet automatisch dat je kunt starten. Zowel jij als ik moeten een goed gevoel hebben na afloop van de proefles, we zitten toch best veel uurtjes naast elkaar in de auto.


Kies vandaag nog voor:


✅   100% individueel rijles

✅   Rijles op maat

✅   Bovengemiddeld slagingspercentage

✅   Prettige sfeer

✅   Scherpe tarieven

✅   Gratis proefles

✅   Snel starten

Ik heb erg genoten van mijn rijlessen bij Marcel. Marcel is altijd vriendelijk, hij helpt je graag en hij neemt de tijd voor je wat erg prettig is. Daarnaast is hij erg sympathiek, belangstellend maar ook erg professioneel. Marcel heeft veel vakkennis, hij kan hierdoor direct tijdens het rijden goede feedback geven en zijn uitleg is erg goed en helder. Kortom, Rijschool Bakker is zeker aan te raden!

Reviews Rijschool Bakker LeeuwardenGeplaatst op Google: 22 dec. '21