Rij- en bestuurdersopleiding Leeuwarden en omstreken


Waarom Autorijschool Bakker Leeuwarden?

Rijbewijs halen met persoonlijke begeleiding tijdens de rijlessen

Altijd een vaste, geduldige en ervaren rijcoach

Eerlijk advies en waardevolle & positieve feedback

100% individueel rijles, dus NOOIT andere leerlingen ophalen of brengen!

Hoge klanttevredenheid  ⭐⭐⭐⭐⭐

Rijbewijs halen in Leeuwarden?

Start met een GRATIS proefles!

AANVRAGEN


ACTIE:

10 rijlessen voor slechts €500,-


Heb je nog vragen?

Aarzel niet en plan vandaag nog jouw terugbelverzoek in.

BEL MIJ TERUG

Rijschool Leeuwarden

Individuele rijlessen

Wij kiezen er bewust voor om één op één rijles te geven. Je haalt geen andere leerlingen op. Hierdoor kunnen we jou zo optimaal mogelijk persoonlijk begeleiden.

Kleinschalige autorijschool

Eén aanspreekpunt en dus korte lijntjes. Wij kiezen voor de persoonlijke benadering. Daarnaast zijn de lijntjes kort vanwege één aanspreekpunt.

Betaalbare autorijschool

Betaalbare rijschool voor Leeuwarden en omstreken waar je altijd in termijnen betaalt. Je betaalt de rijlessen heel eenvoudig vooruit via iDeal.


Tussentijdse toets bij rijschool Bakker: sneller slagen

Bij rijschool Bakker adviseren wij al onze cursisten om een tussentijdse toets te volgen als onderdeel van hun rijopleiding. Deze toets wordt meestal afgenomen in de derde fase van je rijlessen. Tijdens de tussentijdse toets voer je dezelfde handelingen en manoeuvres uit als tijdens het praktijkexamen. Een ervaren examinator van het CBR beoordeelt je vorderingen en bekijkt of je klaar bent om je rijbewijs te halen. Na de toets ontvang je uitgebreide feedback en handige tips, zodat we gericht kunnen werken aan het verbeteren van je vaardigheden voordat je het praktijkexamen aflegt.

Speciale verrichtingen tijdens de tussentijdse toets

Wanneer je tijdens de tussentijdse toets de diverse bijzondere verrichtingen en manoeuvres goed weet uit te voeren, kun je hiervoor vrijstelling krijgen tijdens het daadwerkelijke praktijkexamen. Bijvoorbeeld, als de examinator wil dat je file parkeert of netjes achteruit in een parkeervak manoeuvreert, hoef je deze handelingen niet nogmaals uit te voeren tijdens je examen. Door de realistische benadering van de tussentijdse toets, krijg je meer zelfvertrouwen voor je praktijkexamen en weet je wat je kunt verwachten.

De voordelen van een tussentijdse toets bij rijschool Bakker

 • Verhoogde slagingskans van bijna 50%: Uit statistieken blijkt dat cursisten die een tussentijdse toets hebben afgenomen bijna 50% meer kans hebben om in één keer te slagen voor hun praktijkexamen.
 • Verminderde zenuwen voor het praktijkexamen: Door de ervaring van de tussentijdse toets ben je minder zenuwachtig voor je praktijkexamen.
 • Minder fouten en meer zelfvertrouwen: De tussentijdse toets helpt je om minder fouten te maken en geeft je meer zelfvertrouwen tijdens het rijden.
 • Inzicht in het praktijkexamen: Je krijgt een goed beeld van wat je kunt verwachten tijdens het praktijkexamen.
 • Waardevolle feedback: Je ontvangt gedetailleerde feedback over de handelingen die verbeterd kunnen worden, zodat je hieraan kunt werken.
 • Aanzienlijk hoger slagingspercentage: Het CBR bevestigt dat het slagingspercentage aanzienlijk hoger ligt voor cursisten die een tussentijdse toets hebben afgenomen. Deze praktijkervaring stelt de rijinstructeur in staat om de laatste rijlessen voor het praktijkexamen te benutten om specifieke punten verder te oefenen, waardoor de cursist beter voorbereid het examen ingaat.

 • Hogere slagingskans volgens CBR

  Volgens het CBR ligt het slagingspercentage van het eerste praktijkexamen zonder tussentijdse toets rond de 40%. Met een tussentijdse toets stijgt dit percentage naar meer dan 58%.
  Onze proefles is geheel VRIJBLIJVEND en is 100% GRATIS .
  Je betaalt jouw rijlessen altijd in meerdere termijnen.
  Jouw rijlessen starten en eindigen thuis (binnen bijna geheel Leeuwarden).
  Bij ons krijg je individueel rijles van 60 minuten.


  Over rijschool Bakker Leeuwarden

  Rijschool Bakker is sinds 2019 gevestigd in Leeuwarden. Marcel verzorgt uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

  De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heb ik de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon ik direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heb ik besloten om onder mijn eigen naam te gaan rijden.

  Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

  Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

  Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste rijexamen.

  Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

  Rijschool Bakker biedt opleidingen aan voor een betaalbare prijs.

  Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.  Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
  Neem gerust contact met mij op!