Ja, ik wil starten met mijn rijopleiding.


Goed bezig, je hebt de knoop doorgehakt en wilt starten met autorijlessen. Omdat het vinden van de juiste rijschool persoonlijk is, is het verstandig om te starten met een proefles in de lesauto. Voor de proefles kunnen we je ophalen bij je thuis, van school of vanuit je werk in Leeuwarden. Tijdens deze proefles maak je kennis met je instructeur en ervaar je hoe het is om achter het stuur van een lesauto te zitten. Je krijgt uitleg over onze werkwijze, de pakketten & tarieven voor rijlessen en de handige rijlesapp. Tijdens de proefles leren we je op de juiste wijze sturen en ga je ook onder begeleiding van de instructeur de weg op om deel te nemen aan het verkeer om vervolgens weer terug te rijden naar de ophaallocatie. Aan het eind van de proefles is er nog gelegenheid om vragen te stellen die nog niet zijn beantwoord.

Je hoeft niet direct te laten weten of je bij ons gaat starten, neem hier even de tijd voor. Ben je er uit, dan stuur je ons een bericht met de datum waarop je graag zou willen starten.

Je kunt je op meerdere manieren aanmelden bij ons:

  1. De slimste manier is via het formulier op de website van startmetjerijbewijs.nl. Je gegevens worden dan direct verwerkt in onze rijlesapp waardoor je direct op de wachtlijst staat en je sneller kunt starten. Na je aanmelding nemen we contact op met je om eventuele vragen van jouw kant te beantwoorden.

  2. Door middel van het invullen van het inschrijfformulier op deze pagina.

  3. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp.

  4. Eventueel kun je ons na werktijd bellen. Bel je overdag, dan word je doorgeschakeld naar de voicemail. Spreek je bericht in en we bellen je terug.

Nadat je gegevens door ons zijn ontvangen, wordt er zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen.

7 redenen om voor ons te kiezen


100% individueel rijles

Rijles op maat

Bovengemiddeld slagingspercentage

Prettige sfeer

Scherpe tarieven

Gratis proefles

Snel starten⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb erg genoten van mijn rijlessen bij Marcel. Marcel is altijd vriendelijk, hij helpt je graag en hij neemt de tijd voor je wat erg prettig is. Daarnaast is hij erg sympathiek, belangstellend maar ook erg professioneel. Marcel heeft veel vakkennis, hij kan hierdoor direct tijdens het rijden goede feedback geven en zijn uitleg is erg goed en helder. Kortom, Rijschool Bakker is zeker aan te raden!

Reviews Rijschool Bakker LeeuwardenGeplaatst op Google: 22 dec. '21

Over ons

Rijschool Bakker Leeuwarden bestaat sinds 2019. Wij verzorgen uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heeft hij de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon hij direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heeft hij besloten om onder zijn eigen naam te gaan rijden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste examens.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Wij bieden rijopleidingen aan met betaalbare rijlessen.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.

Koop via onze rijschool je code voor iTheorie om je goed voor te bereiden op je theorie examen.Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
Neem gerust contact met ons op!  Stel een vraag