Ja, ik wil starten met mijn rijopleiding.


Ben je al enthousiast geworden en wil je graag rijlessen volgen bij Rijschool Bakker Leeuwarden en snel je rijbewijs halen? Meld je dan aan door het formulier hieronder in te vullen. Zodra je aanmelding is ontvangen, wordt er contact met je opgenomen om je vragen te beantwoorden en te bespreken hoe lang het kan duren alvorens jouw proefles kan worden ingepland en wanneer je dan zou kunnen starten met je rijopleiding.

De proefles is helemaal GRATIS, ook als je niet bij ons gaat starten.

Houd rekening met het volgende:

  • Wanwege toegenomen drukte, kan het lang duren voordat er een proefles kan worden ingepland. De leerlingen die al zijn gestart met hun rijopleiding hebben voorrang in de planning.
  • Zodra je aanvraag voor een proefles is ontvangen, plaatsen we je op de wachtlijst. We nemen wel contact met je op en laten je weten wanneer je ongeveer een proefles kunt krijgen. Ben je aan de beurt voor een proefles, dan nemen we tijdig contact met je op om je proefles in te plannen.
  • Bij aanvang van de proefles moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn.

Voor de proefles kunnen we je ophalen bij je thuis, van school of vanuit je werk in Leeuwarden. Tijdens deze proefles maak je kennis met je instructeur en ervaar je hoe het is om achter het stuur van een lesauto te zitten. Je krijgt uitleg over onze werkwijze, de pakketten & tarieven voor rijlessen en de handige rijlesapp. Tijdens de proefles leren we je op de juiste wijze sturen en ga je ook onder begeleiding van de instructeur de weg op om deel te nemen aan het verkeer om vervolgens weer terug te rijden naar de ophaallocatie. Aan het eind van de proefles is er nog gelegenheid om vragen te stellen die nog niet zijn beantwoord.

Je hoeft niet direct te laten weten of je bij ons gaat starten, neem hier even de tijd voor. Ben je er uit, dan stuur je ons een bericht en bespreken we wanneer jij kunt starten.

Tijdens de rijlessen maken we gebruik van een papieren vorderingenkaart. De scores op deze kaart verwerkt de instructeur in PlanGo. Via deze rijlesapp weet jij precies wat je hebt geleerd en waar je nog aan moet werken.

PlanGo is een digitale omgeving waarop jij kunt inloggen en bijvoorbeeld kunt bekijken hoeveel rijlessen je hebt gebruikt binnen je pakket, zelf rijlessen kunt inplannen, openstaande facturen kunt bekijken en eenvoudig kunt betalen via iDeal.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb erg genoten van mijn rijlessen bij Marcel. Marcel is altijd vriendelijk, hij helpt je graag en hij neemt de tijd voor je wat erg prettig is. Daarnaast is hij erg sympathiek, belangstellend maar ook erg professioneel. Marcel heeft veel vakkennis, hij kan hierdoor direct tijdens het rijden goede feedback geven en zijn uitleg is erg goed en helder. Kortom, Rijschool Bakker is zeker aan te raden!

Reviews Rijschool Bakker LeeuwardenGeplaatst op Google: 22 dec. '21
  Stel een vraag