Ja, ik wil starten met mijn rijopleiding bij Rijschool Bakker Leeuwarden


De proefles is helemaal GRATIS, ook als je niet bij ons gaat starten.
Heb je nog vragen, laat dat dan weten in het contactformulier hieronder. We nemen graag telefonisch contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.

Houd rekening met het volgende:

  • Wanwege toegenomen drukte, kan het lang duren voordat er een proefles kan worden ingepland. De leerlingen die al zijn gestart met hun rijopleiding hebben voorrang in de planning.
  • Zodra je aanvraag voor een proefles is ontvangen, plaatsen we je op de wachtlijst. We nemen wel contact met je op en laten je weten wanneer je ongeveer een proefles kunt krijgen. Ben je aan de beurt voor een proefles, dan nemen we tijdig contact met je op om je proefles in te plannen.
  • Om teleurstelling te voorkomen, graag aandacht voor het volgende:
    Plaatsing op de wachtlijst en een ingeplande proefles, betekent niet automatisch dat je kunt starten. Zowel jij als ik moeten een goed gevoel hebben na afloop van de proefles, we zitten toch best veel uurtjes naast elkaar in de auto.

  • Bij aanvang van de proefles moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn.

Kies vandaag nog voor:


✅   100% individueel rijles

✅   Rijles op maat

✅   Bovengemiddeld slagingspercentage

✅   Prettige sfeer

✅   Scherpe tarieven

✅   Gratis proefles


⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb erg genoten van mijn rijlessen bij Marcel. Marcel is altijd vriendelijk, hij helpt je graag en hij neemt de tijd voor je wat erg prettig is. Daarnaast is hij erg sympathiek, belangstellend maar ook erg professioneel. Marcel heeft veel vakkennis, hij kan hierdoor direct tijdens het rijden goede feedback geven en zijn uitleg is erg goed en helder. Kortom, Rijschool Bakker is zeker aan te raden!

Reviews Rijschool Bakker LeeuwardenGeplaatst op Google: 22 dec. '21