Rijschool Bakker Leeuwarden

De rijlesapp van PlanGo

Tijdens jouw rijlessen wordt gebruik gemaakt van de 'Rijopleiding in stappen' in combinatie met de rijlesapp van PlanGo.

Dat is handig voor ons, maar ook voor jou. In de PlanGo LeerlingApp vind je al je afspraken, vorderingen en facturen. Je kunt je via de LeerlingApp ook voorbereiden op je rijlessen middels uitleg en filmpjes over de te behandelen scripts.

Rijschool Leeuwarden rijles-app Rijschool Leeuwarden rijles-app machtigen

Jouw vorderingen worden door jouw instructeur verwerkt in PlanGo. Via de bijbehorende rijlesapp kun jij altijd je eigen vorderingen zien (en laten zien). Daarnaast hebben wij in de rijlesapp de bijbehorende scripts uit het RIS praktijkboek geïntegreerd, zodat jij altijd je 'praktijkboek' bij je hebt op bijvoorbeeld je telefoon. Via dezelfde app kun jij zelf rijlessen inplannen, zodat de tijd om een nieuwe afspraak te maken niet afgaat van je rijles. Handig toch?

De leerlingenapp van PlanGo is beschikbaar voor iOS en Android. Je kunt PlanGo downloaden in de app-store.

Rijschool Leeuwarden Plango tijdens rijles

Daarnaast is de volledige lestijd voor jou. Jij haalt bij ons geen andere leerling(en) op en jij hoeft ook geen andere leerling(en) thuis te brengen. Omdat hierdoor de lestijd optimaal wordt benut, ben jij in staat om snel je rijbewijs te halen.

Als jij direct wilt starten met autorijlessen in Leeuwarden, meld je dan vandaag nog aan bij rijschool Bakker. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen op weg naar jouw rijbewijs.

Over ons

Rijschool Bakker Leeuwarden bestaat sinds 2019. Wij verzorgen uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heeft hij de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon hij direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heeft hij besloten om onder zijn eigen naam te gaan rijden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste examens.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Wij bieden rijopleidingen aan met betaalbare rijlessen.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.

GRATIS theorieopleiding via PlanGo om je optimaal voor te bereiden op je theorie examen.Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
Neem gerust contact met ons op!  Stel een vraag