PlanGo

Tijdens jouw rijlessen wordt gebruik gemaakt van de 'Rijopleiding in stappen' in combinatie met de rijlesapp van PlanGo.

Dat is handig voor ons, maar ook voor jou. In de PlanGo LeerlingApp vind je al je afspraken, vorderingen en facturen. Je kunt je via de LeerlingApp ook voorbereiden op je rijlessen middels uitleg en filmpjes over de te behandelen scripts.

Plan je eigen rijlessen in Leeuwarden via de ap bij onze autorijschool Bereid je via de app voor op de rijles, zodat je sneller rijexamen kunt doen.

Jouw vorderingen worden door jouw instructeur verwerkt in PlanGo. Via de bijbehorende rijlesapp kun jij altijd je eigen vorderingen zien (en laten zien). Daarnaast hebben wij in de rijlesapp de bijbehorende scripts uit het RIS praktijkboek geïntegreerd, zodat jij altijd je 'praktijkboek' bij je hebt op bijvoorbeeld je telefoon. Via dezelfde app kun jij zelf rijlessen inplannen, zodat de tijd om een nieuwe afspraak te maken niet afgaat van je rijles. Handig toch?

De leerlingenapp van PlanGo is beschikbaar voor iOS en Android. Je kunt PlanGo downloaden via de link op onze pagina met apps.

Plango in de lesauto

Daarnaast is de volledige lestijd voor jou. Jij haalt bij ons geen andere leerling(en) op en jij hoeft ook geen andere leerling(en) thuis te brengen. Omdat hierdoor de lestijd optimaal wordt benut, ben jij in staat om snel je rijbewijs te halen.

Als jij direct wilt starten met autorijlessen in Leeuwarden, meld je dan vandaag nog aan bij rijschool Bakker. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen op weg naar jouw rijbewijs.

Ik wil een GRATIS proefles.