Rij- en bestuurdersopleiding Leeuwarden en omstreken


Waarom Autorijschool Bakker Leeuwarden?

Rijbewijs halen met persoonlijke begeleiding tijdens de rijlessen

Altijd een vaste, geduldige en ervaren rijcoach

Eerlijk advies en waardevolle & positieve feedback

100% individueel rijles, dus NOOIT andere leerlingen ophalen of brengen!

Hoge klanttevredenheid  ⭐⭐⭐⭐⭐

Rijbewijs halen in Leeuwarden?

Start met een GRATIS proefles!

AANVRAGEN


ACTIE:

10 rijlessen voor slechts €520,-


Heb je nog vragen?

Aarzel niet en plan vandaag nog jouw terugbelverzoek in.

BEL MIJ TERUG

Rijschool Leeuwarden

Individuele rijlessen

Wij kiezen er bewust voor om één op één rijles te geven. Je haalt geen andere leerlingen op. Hierdoor kunnen we jou zo optimaal mogelijk persoonlijk begeleiden.

Kleinschalige autorijschool

Eén aanspreekpunt en dus korte lijntjes. Wij kiezen voor de persoonlijke benadering. Daarnaast zijn de lijntjes kort vanwege één aanspreekpunt.

Betaalbare autorijschool

Betaalbare rijschool voor Leeuwarden en omstreken waar je altijd in termijnen betaalt. Je betaalt de rijlessen heel eenvoudig vooruit via iDeal.


Rijscholen Leeuwarden: Kies voor de Beste Rijschool in de Regio

Op zoek naar een betrouwbare rijschool in Leeuwarden? Zoek niet verder! Rijscholen Leeuwarden is dé keuze voor een professionele en hoogwaardige rijopleiding. Met onze jarenlange ervaring en een uitstekend slagingspercentage ben je bij ons aan het juiste adres om met vertrouwen je rijbewijs te halen. Lees snel verder en ontdek waarom wij de beste optie zijn voor jouw rijlessen!

Deskundige Rijinstructeurs

Bij Rijscholen Leeuwarden werken uitsluitend ervaren en deskundige rijinstructeurs. Onze instructeurs zijn geduldig, vriendelijk en hebben een passie voor hun vak. Ze zijn volledig gekwalificeerd en op de hoogte van de laatste verkeersregels en -technieken. Stap voor stap begeleiden ze je tijdens je rijlessen, zodat je op een veilige en zelfverzekerde manier leert autorijden.

Individuele en Persoonlijke Aanpak

Bij rijschool Bakker geloven we in een persoonlijke en individuele aanpak. We begrijpen dat iedere leerling uniek is en een andere manier van leren heeft. Daarom passen wij onze rijlessen aan op jouw behoeften en leertempo. Of je nu een snelle leerling bent of juist iets meer tijd nodig hebt, onze instructeurs zorgen ervoor dat je op jouw eigen tempo kunt groeien als bestuurder.

Persoonlijke Aanpak op Maat

Bij onze rijschool geloven we in een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. We begrijpen dat elke leerling uniek is en een eigen manier van leren heeft. Daarom stemmen wij onze rijlessen af op jouw behoeften en leertempo. Of je nu snel leert of juist wat meer tijd nodig hebt, onze instructeurs zorgen ervoor dat je op jouw eigen tempo kunt groeien als bestuurder.

Flexibele Lesuren

Wij begrijpen dat het plannen van rijlessen soms lastig kan zijn, vooral als je een druk schema hebt. Bij Rijscholen Leeuwarden bieden we flexibele lesuren aan, zodat je de rijlessen kunt inpassen in jouw agenda. Of je nu overdag, 's avonds of in het weekend wilt lessen, wij zorgen ervoor dat er altijd een geschikt moment voor jou beschikbaar is. Neem contact met ons op en bespreek jouw beschikbaarheid.

Moderne Lesvoertuigen

Bij Rijscholen Leeuwarden maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Onze auto's zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en hebben dubbele bediening, zodat de instructeur indien nodig kan ingrijpen. Zo kunnen we een veilige leeromgeving garanderen en jou optimaal voorbereiden op het rijden in verschillende verkeerssituaties.

Hoog Slagingspercentage

Bij onze rijschool streven we naar succes. We zijn trots op ons hoge slagingspercentage. Dit is te danken aan onze professionele instructeurs en de persoonlijke begeleiding die we bieden. We willen dat jij slaagt voor je rijexamen en vol vertrouwen de weg op gaat. Daarom doen we er alles aan om je optimaal voor te bereiden en te ondersteunen tijdens jouw rijopleiding.

Meld je Vandaag Nog Aan!

Wil je beginnen met rijlessen bij de beste en meest kwalitatieve rijschool in Leeuwarden? Meld je vandaag nog aan bij Rijscholen Leeuwarden en zet de eerste stap naar het behalen van je rijbewijs. Onze professionele instructeurs staan klaar om je te begeleiden op weg naar succes. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende proefles. Wacht niet langer en word een zelfverzekerde en veilige bestuurder met Rijscholen Leeuwarden!
Onze proefles is geheel VRIJBLIJVEND en is 100% GRATIS .
Je betaalt jouw rijlessen altijd in meerdere termijnen.
Jouw rijlessen starten en eindigen thuis (binnen bijna geheel Leeuwarden).
Bij ons krijg je individueel rijles van 60 minuten.


Over rijschool Bakker Leeuwarden

Rijschool Bakker is sinds 2019 gevestigd in Leeuwarden. Marcel verzorgt uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heb ik de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon ik direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heb ik besloten om onder mijn eigen naam te gaan rijden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste rijexamen.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Rijschool Bakker biedt opleidingen aan voor een betaalbare prijs.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
Neem gerust contact met mij op!