Praktijkopleiding

Tijdens jouw rijlessen wordt gebruik gemaakt van de 'Rijopleiding in stappen' in combinatie met de rijlesapp van PlanGo.

De rijopleiding in stappen is een gestructureerde werkwijze om jou stapsgewijs het autorijden aan te leren.

Na je proefles en kennismaking met Marcel Bakker, word je ingeschreven bij onze rijschool en stellen we de lesovereenkomst op. Je account voor PlanGo wordt aangemaakt en je mag al je eerste rijles(sen) inplannen.

Eerst werk je samen met de instructeur Module 1 (voertuigbediening) af om vervolgens in Module 2 kennis te maken met de eenvoudige verkeerssituaties. In Module 2 leer je ook de verschillende bijzondere verrichtingen.

In Module 3 herhaal je veel onderdelen van Module 2, maar nu zoekt Marcel andere oefengebieden (moeilijker) op om je meer uit te dagen. Ook leer je in Module 3 om op de juiste manier in te voegen en hoe je op de juiste manier moet omgaan met rotondes. Module 3 kun je afsluiten middels een Tussentijdse Toets bij het CBR, dus met een examinator naast je i.p.v. je vertrouwde instructeur.

De scripts in Module 4 hebben betrekking op het besluitvaardig, aangepast en defensief leren rijden. Je wordt klaargestoomd voor het praktijkexamen.

Tijdens elke rijles worden jouw vorderingen en het huiswerk voor de volgende rijles door Marcel verwerkt in PlanGo. Jij kunt via de bijbehorende app dan ook je eigen vorderingen inzien.

De leerlingenapp van PlanGo is beschikbaar voor iOS en Android. Je kunt PlanGo downloaden via de link op onze pagina met apps.

Plango in de lesauto

Daarnaast is de volledige lestijd voor jou. Jij haalt bij ons geen andere leerling(en) op en jij hoeft ook geen andere leerling(en) thuis te brengen. Omdat hierdoor de lestijd optimaal wordt benut, ben jij in staat om snel je rijbewijs te halen.

Als jij direct wilt starten met autorijlessen in Leeuwarden, meld je dan vandaag nog aan bij rijschool Bakker. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen op weg naar jouw rijbewijs.

Waarom je voor ons moet kiezen?

Ik wil een GRATIS proefles.