Rij- en bestuurdersopleiding Leeuwarden en omstreken


Rijschool Bakker Leeuwarden - Check jouw voordelen

Rijbewijs halen met persoonlijke begeleiding tijdens de rijlessen

Altijd een vaste, geduldige en ervaren rijcoach

Eerlijk advies en waardevolle & positieve feedback

100% individueel rijles, dus NOOIT andere leerlingen ophalen of brengen!

Hoge klanttevredenheid en hoog slagingspercentage

Rijbewijs halen in Leeuwarden?

Start met een GRATIS proefles!

AANVRAGEN


ACTIE:

10 rijlessen voor slechts €520,-


Heb je nog vragen?

Aarzel niet en plan vandaag nog jouw terugbelverzoek in.

BEL MIJ TERUG

Rijschool Leeuwarden

Individuele rijlessen

Wij kiezen er bewust voor om één op één rijles te geven. Je haalt geen andere leerlingen op. Hierdoor kunnen we jou zo optimaal mogelijk persoonlijk begeleiden.

Kleinschalige autorijschool

Eén aanspreekpunt en dus korte lijntjes. Wij kiezen voor de persoonlijke benadering. Daarnaast zijn de lijntjes kort vanwege één aanspreekpunt.

Betaalbare autorijschool

Betaalbare rijschool voor Leeuwarden en omstreken waar je altijd in termijnen betaalt. Je betaalt de rijlessen heel eenvoudig vooruit via iDeal.


Rijschool Bakker - Jouw Rijbewijs Avontuur met Instructeur Marcel Bakker

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Leeuwarden waar je op een professionele en efficiënte manier je rijbewijs kunt halen? Zoek niet verder! Bij Rijschool Bakker, onder leiding van instructeur Marcel Bakker, staan we klaar om je te begeleiden op jouw weg naar het behalen van dat felbegeerde rijbewijs.

Rijlessen op Maat bij Rijschool Bakker

Bij Rijschool Bakker begrijpen we dat iedere leerling uniek is. Daarom bieden we rijlessen op maat aan, verzorgd door ervaren instructeur Marcel Bakker, zodat jij op jouw eigen tempo en op een manier die bij jou past, leert autorijden. Of je nu een beginner bent of al wat rijervaring hebt, Marcel Bakker past de lessen aan op jouw behoeften.

Zelf Rijlessen Inplannen met PlanGo

Bij Rijschool Bakker maken we gebruik van de geavanceerde PlanGo rijlesapp. Hiermee krijg je de vrijheid om je eigen rijlessen in te plannen op tijden die jou het beste uitkomen. Met de gebruiksvriendelijke app kun je eenvoudig beschikbare tijden bekijken en direct boeken, zonder gedoe.

Rijbewijs Halen in Leeuwarden

Instructeur Marcel Bakker, een gekwalificeerde expert in zijn vakgebied, begeleidt je met geduld en professionaliteit. We bieden diverse rijlespakketten aan, inclusief spoedcursussen om snel je rijbewijs te halen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, bij Rijschool Bakker in Leeuwarden ben je aan het juiste adres.

Tarieven en Ervaringen

Onze tarieven zijn transparant en betaalbaar. Bij Rijschool Bakker krijg je waar voor je geld. Maar geloof ons niet zomaar, lees gerust de positieve ervaringen en reviews van onze tevreden leerlingen, die hun rijbewijs avontuur beleefden met instructeur Marcel Bakker.

Moderne Lesvoertuigen

Bij Rijscholen Leeuwarden maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Onze auto's zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en hebben dubbele bediening, zodat de instructeur indien nodig kan ingrijpen. Zo kunnen we een veilige leeromgeving garanderen en jou optimaal voorbereiden op het rijden in verschillende verkeerssituaties.

Hoog Slagingspercentage

Bij onze rijschool streven we naar succes. We zijn trots op ons hoge slagingspercentage. Dit is te danken aan onze professionele instructeurs en de persoonlijke begeleiding die we bieden. We willen dat jij slaagt voor je rijexamen en vol vertrouwen de weg op gaat. Daarom doen we er alles aan om je optimaal voor te bereiden en te ondersteunen tijdens jouw rijopleiding.

Meld je Vandaag Nog Aan!

Wil je beginnen met rijlessen bij de beste en meest kwalitatieve rijschool in Leeuwarden? Meld je vandaag nog aan bij Rijscholen Leeuwarden en zet de eerste stap naar het behalen van je rijbewijs. Onze professionele instructeurs staan klaar om je te begeleiden op weg naar succes. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende proefles. Wacht niet langer en word een zelfverzekerde en veilige bestuurder met Rijscholen Leeuwarden!
Onze proefles is geheel VRIJBLIJVEND en is 100% GRATIS .
Je betaalt jouw rijlessen altijd in meerdere termijnen.
Jouw rijlessen starten en eindigen thuis (binnen bijna geheel Leeuwarden).
Bij ons krijg je individueel rijles van 60 minuten.


Over rijschool Bakker Leeuwarden

Rijschool Bakker is sinds 2019 gevestigd in Leeuwarden. Marcel verzorgt uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heb ik de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon ik direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heb ik besloten om onder mijn eigen naam te gaan rijden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste rijexamen.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Rijschool Bakker biedt opleidingen aan voor een betaalbare prijs.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
Neem gerust contact met mij op!