Dit zeggen leerlingen over ons.


⭐⭐⭐⭐⭐
Geweldige ervaring gehad bij Marcel. Hij heeft me erg geholpen en wanneer ik het even nodig had me ook aangesproken en me op scherp gesteld zodat ik m’n rijbewijs snel en makkelijk kon halen. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!

- Jayshree (Leeuwarden)

Geslaagd op 19-10-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Jasmijn heeft 5 sterren achtergelaten, zonder verdere toelichting. Maar ze is wel even geslaagd in slechts 22 uurtjes rijles, topprestatie.

- Jasmijn (St. Annaparochie)

Geslaagd op 11-10-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Een zeer vakkundige instructeur die het leren rijden op een zeer duidelijke en rustige manier uitlegt! De communicatie en gemaakte afspraken waren altijd duidelijk.

- Hicham (Leeuwarden)

Geslaagd op 23-09-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Erg blij dat ik bij Marcel heb kunnen rijden. Communicatie was altijd professioneel en duidelijk. Marcel komt uit het onderwijs en dat zie je ook terug in je rij-opleiding. Hij maakt je rij-opleiding heel persoonlijk door kleine dingen aan te passen zodat jij het sneller leert. Verder doet hij graag dingen voor je en luistert goed naar je. Aanrader!

- Jasper (Grou)

Geslaagd op 10-08-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Hele goeie rijschool. Duidelijke communicatie en altijd goed voorbereid op de les die we gingen doen. Marcel is altijd in mij blijven geloven en heeft me gesteund nadat het een keertje mis ging. Verder ook altijd vragen hoe het gaat en hoe bijvoorbeeld mijn weekend was. Ondanks dat het heel lang heeft geduurd door Corona, heb ik het erg leuk gehad.

- Yannick (Leeuwarden)

Geslaagd op 29-06-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Goede begeleiding van begin tot eind. In 1 keer geslaagd!

- Melle (Ryptsjerk)

Geslaagd op 29-06-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Geslaagd in 1x! Super goede en duidelijke instructies/lessen, ook gezellige lessen! Zeker een aanrader.

- Anouk (Leeuwarden)

Geslaagd op 25-06-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Ontzettend goede rij-instructeur die je geweldig voorbereid op het examen. Door de duidelijke structuur in de lessen weet je precies waar je aan toe bent, en door het gebruik van de app kan je wat je de week erop gaat doen nauwkeurig voorbereiden. Ik heb hier met veel plezier gelest!

- Katinka (Harlingen)

Geslaagd op 17-06-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Duidelijke manier van lesgeven en hele fijne rijlessen gehad. Zeer grote slagingskans, dus zeker een aanrader!

- Lotte (Leeuwarden)

Geslaagd op 14-06-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Goede ervaring gehad bij Marcel.
Vooraf werd er altijd een leerdoel gemaakt voor wat ik die les wou leren. Als de les toch niet goed uitkwam kon er vaak wat geregeld worden. Ook persoonlijk hadden we het vaak gezellig. En als Tip als je gaat beginnen met lessen wees uitgerust en alert dan leer je het echt sneller dan als moe of brak... Ik spreek uit ervaring 😉 maar ik heb hem en jullie veel suc6.

- Sven (Leeuwarden)

Geslaagd op 07-06-2021



Ik wil een GRATIS proefles.