Rijschool Bakker Leeuwarden


Lees hier onze reviews.

⭐⭐⭐⭐⭐
Hele prettige lessen gehad. Je word heel goed geholpen en de lessen worden echt op jou gericht en voorbereid.

Finn uit Leeuwarden

⭐⭐⭐⭐⭐
Ik heb erg genoten van mijn rijlessen bij Marcel. Marcel is altijd vriendelijk, hij helpt je graag en hij neemt de tijd voor je wat erg prettig is. Daarnaast is hij erg sympathiek, belangstellend maar ook erg professioneel. Marcel heeft veel vakkennis, hij kan hierdoor direct tijdens het rijden goede feedback geven en zijn uitleg is erg goed en helder. Kortom, Rijschool Bakker is zeker aan te raden!

Johan uit Wirdum

⭐⭐⭐⭐⭐
Ik heb een goeie tijd gehad bij Marcel. Niet alleen was hij erg duidelijk in zijn instructies, ook een gezellig praatje was altijd aanwezig in de les. Zeker aan te raden!

Akira uit Leeuwarden

⭐⭐⭐⭐⭐
Rijschool Bakker is zeker aan te raden! Ik heb een fijne tijd bij Marcel gehad. Het is een vriendelijke, belangstellende en sympathieke man. Ook met perfectionisme weet hij goed om te gaan! Fijn dat de rijlessen thuis al voorbereid kunnen worden met een app. Daarnaast weet Marcel goed informatie over te brengen, waardoor de kans op slagen een stuk groter wordt.

Melissa uit Leeuwarden

Een bedankje!!
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik ben in één keer geslaagd. Goede instructies en begeleiding. Zeker aan te raden!

Melina uit Leeuwarden

⭐⭐⭐⭐⭐
Geweldige ervaring gehad bij Marcel. Hij heeft me erg geholpen en wanneer ik het even nodig had me ook aangesproken en me op scherp gesteld zodat ik m’n rijbewijs snel en makkelijk kon halen. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!

Jayshree uit Leeuwarden

⭐⭐⭐⭐⭐
Een zeer vakkundige instructeur die het leren rijden op een zeer duidelijke en rustige manier uitlegt! De communicatie en gemaakte afspraken waren altijd duidelijk.

Hicham uit Leeuwarden

⭐⭐⭐⭐⭐
Erg blij dat ik bij Marcel heb kunnen rijden. Communicatie was altijd professioneel en duidelijk. Marcel komt uit het onderwijs en dat zie je ook terug in je rij-opleiding. Hij maakt je rij-opleiding heel persoonlijk door kleine dingen aan te passen zodat jij het sneller leert. Verder doet hij graag dingen voor je en luistert goed naar je. Aanrader!

Jasper uit Grou

⭐⭐⭐⭐⭐
Hele goeie rijschool. Duidelijke communicatie en altijd goed voorbereid op de les die we gingen doen. Marcel is altijd in mij blijven geloven en heeft me gesteund nadat het een keertje mis ging. Verder ook altijd vragen hoe het gaat en hoe bijvoorbeeld mijn weekend was. Ondanks dat het heel lang heeft geduurd door Corona, heb ik het erg leuk gehad.

Yannick uit Leeuwarden

⭐⭐⭐⭐⭐
Goede begeleiding van begin tot eind. In 1 keer geslaagd!

Melle uit Ryptsjerk

⭐⭐⭐⭐⭐
Geslaagd in 1x! Super goede en duidelijke instructies/lessen, ook gezellige lessen! Zeker een aanrader.

Anouk uit Leeuwarden

⭐⭐⭐⭐⭐
Ontzettend goede rij-instructeur die je geweldig voorbereid op het examen. Door de duidelijke structuur in de lessen weet je precies waar je aan toe bent, en door het gebruik van de app kan je wat je de week erop gaat doen nauwkeurig voorbereiden. Ik heb hier met veel plezier gelest!

Katinka uit Harlingen

⭐⭐⭐⭐⭐
Duidelijke manier van lesgeven en hele fijne rijlessen gehad. Zeer grote slagingskans, dus zeker een aanrader!

Lotte uit Leeuwarden

⭐⭐⭐⭐⭐
Goede ervaring gehad bij Marcel.
Vooraf werd er altijd een leerdoel gemaakt voor wat ik die les wou leren. Als de les toch niet goed uitkwam kon er vaak wat geregeld worden. Ook persoonlijk hadden we het vaak gezellig. En als Tip als je gaat beginnen met lessen wees uitgerust en alert dan leer je het echt sneller dan als moe of brak... Ik spreek uit ervaring 😉 maar ik heb hem en jullie veel suc6.

Sven uit Leeuwarden
Ik wil een GRATIS proefles.

Over ons

Rijschool Bakker is sinds 2019 gevestigd in Leeuwarden. Wij verzorgen rijlessen voor de auto (schakel) in de regio Leeuwarden.

De rijlessen bij onze autorijschool worden gegeven door Marcel Bakker. Na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heeft hij de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en is hij begonnen bij zijn eigen rijschool in Leeuwarden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een bovengemiddeld slagingspercentage eerste examens.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Wij bieden rijopleidingen aan voor een betaalbare prijs.

Autorijlessen volgen in Leeuwarden in een fijn leerklimaat.


Terugbelverzoek


Vraag nu je vrijblijvende proefles bij onze rijschool aan en begin al op korte termijn met je rijopleiding in Leeuwarden.