Je rijbewijs haal je in Leeuwarden natuurlijk bij rijschool Bakker.


Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw eerste rijles in te plannen.KIES VOOR BETAALBARE RIJLESSEN IN LEEUWARDEN

Onze lespakketten zijn transparant en voor iedereen betaalbaar en te begrijpen. Je hebt de keuze uit meerdere lespakketten welke altijd worden voldaan in stappen (dus nooit in één of twee termijnen). Jij start je rijopleiding bijna altijd met ons startpakket; de eerste 4 rijlessen voor slechts € 168,-.

De proefles is GRATIS als je besluit om door te gaan bij ons. Ga je niet door, dan kost de proefles €25,-.

De afspraken die we maken over je rijopleiding zetten we netjes op papier, zodat jij weet waar je aan toe bent. Heb je na het behalen van het rijbewijs nog lessen over, dan krijg je deze keurig zonder extra kosten terugbetaald.

Kom vandaag nog in actie en meld je aan bij onze autorijschool zodat je snel kunt starten met het behalen van het felbegeerde roze pasje. Wij helpen jou niet alleen bij het behalen van je rijbewijs, maar zorgen er ook voor dat jij veilig en verantwoord aan het verkeer kunt deelnemen nadat je bent geslaagd.

Over ons

Rijschool Bakker Leeuwarden bestaat sinds 2019. Wij verzorgen uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heeft hij de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en is hij begonnen bij zijn eigen rijschool.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste examens.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Wij bieden rijopleidingen aan met betaalbare rijlessen.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.

Koop via onze rijschool je code voor iTheorie om je goed voor te bereiden op je theorie examen.


Meer informatie nodig? Toch nog vragen?

ONTVANG EXTRA INFORMATIE!

  Stel een vraag