Rijlessen autorijbewijs B

Schrijf je tijdig in bij onze rijschool om een lange wachttijd te voorkomen.

Hoe ziet jouw rijopleiding eruit?

Rijschool Bakker leidt je op tot een verantwoorde bestuurder die zich bewust en veilig door het huidige verkeer kan voortbewegen in de auto. Dit doen we aan de hand van een gestructureerd lesplan waarbij de moeilijkheidsgraad tijdens de rijles wordt opgebouwd volgens een vaste structuur. Eerst moet de voertuigbediening en voertuigbeheersing bij de diverse scripts goed zijn, daarna worden de bijbehorende kijktechnieken toegevoegd. Jouw vorderingen worden tijdens elke rijles bijgehouden op je leskaart maar ook digitaal.

Tijdens jouw rijlessen wordt gebruik gemaakt van de 'Rijopleiding in stappen' in combinatie met de rijlesapp van PlanGo.

De rijopleiding in stappen is een gestructureerde werkwijze om jou stapsgewijs het autorijden aan te leren waardoor je sneller je rijbewijs haalt.

Toch nog vragen?

Neem contact met ons op:
info@rijschool-bakker.nl

Rijopleiding in stappen & PlanGo


Voertuigbeheersing

De auto bedienen en beheersen.

Aan het eind van deze module ben je in staat om de auto te besturen, zonder dat je er nog veel bij hoeft na te denken. Tijdens deze module ben je nog niet bezig met de verkeersregels en het toepassen ervan in het verkeer. Hierdoor kun jij je volledig richten op de bediening van de auto.

Eenvoudige verkeerssituaties

Makkelijke acties en verkeerssituaties.

In deze module maak je kennis met de eenvoudige verkeerssituaties, zoals het wegrijden en het hanteren van de juiste volgafstand. Je leert alle bijzondere verrichtingen, maar nu nog in een relatief rustig oefengebied. Tevens leer je hoe je op de juiste wijze kruispunten moet oversteken, en hoe je op de juiste manier moet afslaan naar links of rechts.

Complexe verkeerssituaties

Moeilijke acties en verkeerssituaties.

Als je module 3 hebt doorlopen, dan ben je in staat om alle veelvoorkomende verkeersopdrachten zelf op te lossen. Dit geldt voor zowel de wegen binnen als buiten de bebouwde kom. Je leert naast het invoegen en uitvoegen ook hoe je verkeerssituaties veilig en milieuvriendelijk moet oplossen en houdt ook zoveel mogelijk rekening met de doorstroming.

Verantwoord gedrag

Veilig en verantwoord rijden.

In de laatste module van je rijopleiding leer je veilig en verantwoord rijden. Je bent een volgroeid beginnend bestuurder die alle voorkomende verkeerssituaties geautomatiseerd oplost.

Jouw rijopleiding op zakformaat.

Wij gebruiken Plango i.c.m. de rijopleiding in stappen.

Tijdens jouw rijlessen wordt gebruik gemaakt van de 'Rijopleiding in stappen' in combinatie met de rijlesapp van PlanGo. Via deze app plan je makkelijk je eigen rijlessen in.

In de PlanGo LeerlingApp vind je al je afspraken, vorderingen en facturen. Je kunt je via de LeerlingApp ook voorbereiden op je rijlessen middels uitleg en filmpjes over de te behandelen scripts.

De leerlingenapp van PlanGo is beschikbaar voor iOS en Android. Je kunt PlanGo downloaden via de app-store.

Tijd voor actie. Schrijf je nu in om je rijbewijs bij rijschool Bakker te halen.


Over ons

Rijschool Bakker Leeuwarden bestaat sinds 2019. Wij verzorgen uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heeft hij de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon hij direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heeft hij besloten om onder zijn eigen naam te gaan rijden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste examens.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Wij bieden rijopleidingen aan met betaalbare rijlessen.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
Neem gerust contact met ons op!  Hoe kan ik je helpen?