Rij- en bestuurdersopleiding Leeuwarden en omstreken


Waarom Autorijschool Bakker Leeuwarden?

Rijbewijs halen met persoonlijke begeleiding tijdens de rijlessen

Altijd een vaste, geduldige en ervaren rijcoach

Eerlijk advies en waardevolle & positieve feedback

100% individueel rijles, dus NOOIT andere leerlingen ophalen of brengen!

Hoge klanttevredenheid  ⭐⭐⭐⭐⭐

Rijbewijs halen in Leeuwarden?

Start met een GRATIS proefles!

NU AANVRAGEN


Flexibel betalen

Kies zelf je betaalfrequentie. Dat kan eenvoudig per 5 of 10 rijlessen via de handige rijlesapp van PlanGo.


Toch nog vragen?

Kijk bij de FAQ of

laat je terugbellen

BEL MIJ TERUG

Rijschool Leeuwarden

Individuele rijlessen

Marcel kiest er bewust voor om één op één rijles te geven. Je haalt geen andere leerlingen op. Hierdoor kan Marcel jou zo optimaal mogelijk persoonlijk begeleiden.

Kleinschalige autorijschool

Eén aanspreekpunt en dus korte lijntjes. Rijschool Bakker kiest voor de persoonlijke benadering. Hierdoor zijn de lijntjes kort vanwege één aanspreekpunt.

Betaalbare autorijschool

Betaalbare rijschool voor Leeuwarden en omstreken waar je altijd in termijnen betaalt. Je betaalt de rijlessen in stapjes van 5 of 10 lessen.


Autorijschool Leeuwarden: De Beste Keuze voor Jouw Rijopleiding

Je allereerste autorijles! Heel leuk maar ook een beetje spannend natuurlijk. Met gezonde zenuwen stap je in de lesauto. Marcel stelt je op je gemak zorgt direct voor een prettig gevoel. Zodra je van start gaat met de eerste stapjes van het autorijden merk je dat de instructeur duidelijke uitleg geeft. Jij kunt de aanwijzingen daardoor makkelijk opvolgen, leert snel en gaat als een speer. Na je eerste les bij rijschool Bakker in Leeuwarden kijk je alweer uit naar de volgende! Zie jij dit ook wel zitten? Je rijinstructeur legt je tijdens jouw proefles precies uit hoe alles werkt.

Enthousiaste Rijinstructeur

Marcel is een enthousiaste en deskundige instructeur die zorgt voor leuke en leerzame rijlessen. Een goede klik tussen jou en de rijinstructeur is belangrijk om van de rijlessen een succes te kunnen maken. Marcel weet precies hoe hij jou het beste kan begeleiden tijdens jouw rijopleiding. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je tussentijdse toets en het examen.

Individuele en Persoonlijke Aanpak

Rijschool Bakker gelooft in een persoonlijke en individuele aanpak. Marcel begrijpt dat iedere leerling uniek is en een andere manier van leren heeft. Daarom past hij zijn rijlessen aan op jouw leerbehoefte en leertempo. Of je nu een snelle leerling bent of juist iets meer tijd nodig hebt, Marcel zorgt ervoor dat je op jouw eigen tempo kunt groeien als bestuurder.

Flexibele Lesuren

Het plannen van rijlessen kan soms lastig kan zijn, vooral als je een druk schema hebt. Autorijschool Bakker Leeuwarden biedt flexibele lesuren aan, zodat je de rijlessen kunt inpassen in jouw agenda. Of je nu overdag, 's avonds of in het weekend wilt lessen, er is altijd een geschikt moment voor jou beschikbaar om een rijles in te plannen. Neem contact op en bespreek jouw mogelijkheden.

Moderne Lesvoertuigen

Autorijschool Bakker maakt gebruik van een modern lesvoertuig die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Jouw lesauto is uitgerust met de nieuwste technologieën en voorzien van dubbele bediening, zodat de instructeur indien nodig kan ingrijpen. Op deze manier is een veilige leeromgeving gegarandeerd en kun jij je optimaal voorbereiden op het rijden in verschillende verkeerssituaties.

Hoog Slagingspercentage

Rijschool Bakker streeft naar jouw succes. Marcel is er trots op dat hij een hoog slagingspercentage heeft. Dit komt door de persoenlijke begeleiding die hij biedt. Marcel wil dat jij slaagt voor je rijexamen en met vertrouwen de weg op gaat. Daarom doet hij er alles aan om je optimaal voor te bereiden en te ondersteunen tijdens jouw rijopleiding.

Meld je Vandaag Nog Aan!

Wil je beginnen met rijlessen bij een betrouwbare en kwalitatieve autorijschool in Leeuwarden? Meld je dan direct aan bij Rijschool Bakker Leeuwarden en zet de eerste stap richting het behalen van je rijbewijs.
De proefles is geheel VRIJBLIJVEND en is 100% GRATIS .
Je betaalt jouw rijlessen altijd in meerdere termijnen.
Jouw rijlessen starten en eindigen bijna altijd thuis (Voorwaarden).
Bij Rijschool Bakker krijg je individueel rijles van 60 minuten.


Rijles In Leeuwarden

Tijdens de lessen bij rijschool Bakker in Leeuwarden kom je alles te weten wat je nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen. Je start jouw rijopleiding met de basis (Module 1) en gaat stap voor stap verder. Je leert eerst de auto bedienen. Denk hierbij aan sturen, gas geven, remmen en schakelen. Daarna oefen je in de verschillende wijken met de bijzondere verrichtingen zoals parkeren, achteruit rijden en de omkeeropdracht. Later ga je ook op de snelweg oefenen. Je leert alle verkeerssituaties herkennen en inschatten. Lees hoe de inmiddels geslaagde leerling Anouk de rijlessen ervaren heeft: “Marcel is erg rustig en geduldig, maar ook erg gezellig. Precies wat ik nodig had om het beste uit mijn leerproces te halen. Toen ik was begonnen was ik doodsbang om te rijden, maar ik kreeg al snel meer zelfvertrouwen door Marcel’s manier van lesgeven, en vind het nu zelfs leuk om te rijden! Kortom, een hele fijne ervaring!

Tussentijdse Toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn op je examen? Kies dan voor een tussentijdse toets. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat en waar jij samen met je instructeur nog moet werken.

Jouw Rijexamen

Heb je genoeg rijlessen gevolgd, dan is het tijd voor je examen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, dan kan er meteen het rijexamen worden aangevraagd. Je hoeft je geen zorgen te maken, want middels meerdere proefexamens en de TTT weet je dat je goed voorbereid bent. Het rijexamen begint met een ogentest en daarna eventueel de voertuigcontrole. Daarna ga je met de examinator de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels en het nemen van beslissingen in het verkeer.

Uitstekende Reviews

Rijschool Bakker in Leeuwarden heeft een streven naar maximale klanttevredenheid. Tevreden leerlingen zijn de beste ambassadeurs en daarom doet jouw instructeur er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. De instructeur van rijschool Bakker heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door zijn professionele aanpak, vriendelijke benadering en uitstekende service. Bij rijschool Bakker sta jij centraal.

Gratis Proefles Inplannen

De gratis proefles is een ideale kans om eens te ervaren hoe het er aan toe gaat tijdens de rijlessen. Je maakt kennis met je rijinstructeur en weet meteen of jullie een goede klik hebben. De instructeur zal jou op je gemak stellen zodat de proefles een leuke ervaring is. Tijdens de proefles kun je eens kijken of je de uitleg en begeleiding duidelijk genoeg vindt. Heb jij er een goed gevoel bij? Dan mag je dat direct laten weten en kan er worden besproken wanneer je kunt starten met rijlessen.

Over rijschool Bakker Leeuwarden

Rijschool Bakker is sinds 2019 gevestigd in Leeuwarden. Marcel verzorgt uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heb ik de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon ik direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heb ik besloten om onder mijn eigen naam te gaan rijden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste rijexamen.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Rijschool Bakker biedt opleidingen aan voor een betaalbare prijs.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
Neem gerust contact met mij op!