Tijdelijke leerlingenstop


Sinds 11 januari 2024 hanteer ik een tijdelijke leerlingenstop. Dat betekent dat ik tijdelijk geen nieuwe leerlingen meer aanneem. Hoe lang dit gaat duren, is nu nog niet bekend. Er worden dan ook geen aanvragen voor een proefles in behandeling genomen. Kies je in het contactformulier toch voor de optie 'GRATIS Proefles' dan plaats ik je op de wachtlijst.
Het blijft wel mogelijk om jezelf op de wachtlijst te plaatsen via het contactformulier. Je aanmelding blijft zoals gebruikelijk volledig vrijblijvend.

Heb je ondanks de informatie op de website van rijschool Bakker Leeuwarden vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via mail of Whatsapp. Ik bel je graag terug om je vragen te beantwoorden en vertel je graag meer over mijn werkwijze.

Tijdens het geven van rijlessen ben ik vanzelfsprekend niet telefonisch bereikbaar, mijn aandacht ligt dan voor de volle 100% bij de leerling. Dat vind ik wel zo netjes.


Kies vandaag nog voor:


✅   100% individueel rijles

✅   Rijles op maat

✅   Bovengemiddeld slagingspercentage

✅   Prettige sfeer

✅   Scherpe tarieven

✅   Gratis proefles

✅   Snel starten

Ik heb erg genoten van mijn rijlessen bij Marcel. Marcel is altijd vriendelijk, hij helpt je graag en hij neemt de tijd voor je wat erg prettig is. Daarnaast is hij erg sympathiek, belangstellend maar ook erg professioneel. Marcel heeft veel vakkennis, hij kan hierdoor direct tijdens het rijden goede feedback geven en zijn uitleg is erg goed en helder. Kortom, Rijschool Bakker is zeker aan te raden!

Reviews Rijschool Bakker LeeuwardenGeplaatst op Google: 22 dec. '21