Word ik thuis opgehaald?


Vaak wordt er over onderstaande informatie gelezen, terwijl dit wel belangrijke informatie is om teleurstelling te voorkomen.

In bijna geheel Leeuwarden, start en eindigt jouw rijles bij je huisadres. Woon je buiten Leeuwarden of in de woonwijken ten zuiden van het "Van Harinxmakanaal" (Zuiderburen, Techum, Wiarda, Goutum, etc.) of Camminghaburen, dan start en eindigt jouw rijles op de Lange Marktstraat (op loopafstand van het station) te Leeuwarden. In overleg is het zeker ook mogelijkom de rijles te laten starten en/of eindigen bij je school of werk.

De reden hiervoor is dat je anders elke rijles in totaal maximaal 30 minuten bezig bent om naar het juiste oefengebied te rijden. Ik vind dat zonde van jouw tijd en geld.


Heb je ondanks de informatie op de website van rijschool Bakker Leeuwarden vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via mail of Whatsapp. Ik bel je graag terug om je vragen te beantwoorden en vertel je graag meer over mijn werkwijze.

Tijdens het geven van rijlessen ben ik vanzelfsprekend niet telefonisch bereikbaar, mijn aandacht ligt dan voor de volle 100% bij de leerling. Dat vind ik wel zo netjes.


Kies vandaag nog voor:


✅   100% individueel rijles

✅   Rijles op maat

✅   Bovengemiddeld slagingspercentage

✅   Prettige sfeer

✅   Scherpe tarieven

✅   Gratis proefles

✅   Snel starten

Ik heb erg genoten van mijn rijlessen bij Marcel. Marcel is altijd vriendelijk, hij helpt je graag en hij neemt de tijd voor je wat erg prettig is. Daarnaast is hij erg sympathiek, belangstellend maar ook erg professioneel. Marcel heeft veel vakkennis, hij kan hierdoor direct tijdens het rijden goede feedback geven en zijn uitleg is erg goed en helder. Kortom, Rijschool Bakker is zeker aan te raden!

Reviews Rijschool Bakker LeeuwardenGeplaatst op Google: 22 dec. '21