Bedankt dat je je hebt aangemeld bij Rijschool Bakker.


We hebben je gegevens in goede orde ontvangen.

Hoe nu verder?

  1. Je ontvangt (meestal binnen 24 uur) een bevestigingsmail.
  2. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor een eerste kennismaking. Indien je een voorkeursmoment hebt aangegeven waarop ik je kan bellen, dan probeer ik hier rekening mee te houden.
  3. Heb je een proefles aangevraagd? Wanwege toegenomen drukte, duurt het lang voordat er een proefles kan worden ingepland.
  4. Nog niet in het bezit van het theoriecertificaat? Ga hier dan zo snel mogelijk mee starten. Tijdens het kennismakingsgesprek komt dit zeker ter sprake.
  5. De proefles staat ingepland. Na afloop van de proefles mag je aangeven wat je er van vond en wat je gaat doen. Maar dat hoeft natuurlijk niet.
  6. Wil je graag starten, dan hoor je ruim van te voren vanaf welke datum je kunt starten met het inplannen van rijlessen.

Om teleurstelling te voorkomen, graag aandacht voor het volgende:
Plaatsing op de wachtlijst en een ingeplande proefles, betekent niet automatisch dat je kunt starten. Zowel jij als ik moeten een goed gevoel hebben na afloop van de proefles, we zitten toch best veel uurtjes naast elkaar in de auto.

Tijdens de rijlessen is het voor mij niet mogelijk om contact op te nemen met je, dan ligt de aandacht volledig bij de leerling. Dank voor je begrip hiervoor.

Vriendelijke groet,
Marcel Bakker

Waarom jij voor Rijschool Bakker kiest:

Eerlijk advies en positieve feedback

Geduldige en ervaren rijinstructeur

Vrijblijvende en GRATIS Proefles

Rijles in een relaxte sfeer

Flexibel rijlessen inplannen in PlanGo

Hoge klanttevredenheid

Bovengemiddeld slagingspercentage

Altijd betalen in termijnen

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb erg genoten van mijn rijlessen bij Marcel. Marcel is altijd vriendelijk, hij helpt je graag en hij neemt de tijd voor je wat erg prettig is. Daarnaast is hij erg sympathiek, belangstellend maar ook erg professioneel. Marcel heeft veel vakkennis, hij kan hierdoor direct tijdens het rijden goede feedback geven en zijn uitleg is erg goed en helder. Kortom, Rijschool Bakker is zeker aan te raden!

Reviews Rijschool Bakker LeeuwardenGeplaatst op Google: 22 dec. '21

Over ons

Rijschool Bakker Leeuwarden bestaat sinds 2019. Wij verzorgen uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heeft hij de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon hij direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heeft hij besloten om onder zijn eigen naam te gaan rijden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste examens.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Wij bieden rijopleidingen aan met betaalbare rijlessen.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.

  Hoe kan ik je helpen?