<< overzicht <<

Annuleren praktijexamen CBR

Afgelopen week contact gehad met een leerling. Deze leerling wil graag stoppen bij de rijschool waar nu wordt gelest. Normaal gesproken kan dat, maar er is reeds een praktijkexamen ingepland (over precies één maand).
De leerling had al aangegeven dat hij/zij wil stoppen en dat hij/zij het examen wil annuleren en zijn/haar geld terug wil. De rijschool wil niet aan de annulering meewerken, terwijl dit al eerder is gebeurd bij andere leerlingen.
lees meer....

- Marcel Bakker

Gepubliceerd op 19-08-2022


Over mij

Rijschool Bakker Leeuwarden bestaat sinds 2019. Marcel verzorgt uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heb ik de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon ik direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heb ik besloten om onder mijn eigen naam te gaan rijden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste examens.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Rijschool Bakker biedt rijopleidingen aan met betaalbare rijlessen.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
Neem gerust contact met mij op!