<< overzicht <<

Annuleren praktijexamen CBR

Afgelopen week contact gehad met een leerling. Deze leerling wil graag stoppen bij de rijschool waar nu wordt gelest. Normaal gesproken kan dat, maar er is reeds een praktijkexamen ingepland (over precies één maand).
De leerling had al aangegeven dat hij/zij wil stoppen en dat hij/zij het examen wil annuleren en zijn/haar geld terug wil. De rijschool wil niet aan de annulering meewerken, terwijl dit al eerder is gebeurd bij andere leerlingen.
lees meer....

- Marcel Bakker

Gepubliceerd op 19-08-2022


Over ons

Rijschool Bakker Leeuwarden bestaat sinds 2019. Wij verzorgen uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heeft hij de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon hij direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heeft hij besloten om onder zijn eigen naam te gaan rijden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste examens.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Wij bieden rijopleidingen aan met betaalbare rijlessen.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.

GRATIS theorieopleiding via PlanGo om je optimaal voor te bereiden op je theorie examen.Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
Neem gerust contact met ons op!  Hoe kan ik je helpen?