Services

Beknopt overzicht. Toch nog vragen, stuur een bericht of laat mij jou bellen.

Proefles

De proefles is geheel vrijblijvend en 100% GRATIS. Geen kleine lettertjes dus.

Betalen in termijnen

Je betaalt je rijlessen altijd in termijnen. Bij de start van de rijopleiding geef je aan of je per 5 of rijlessen vooruit wilt betalen. Niet betalen = niet lessen

Hoog slagingspercentage

Mijn slagingspercentage eerste examen is bovengemiddeld hoog ten opzichte van de meeste andere rijscholen in Leeuwarden.

Zelf rijlessen inplannen

Ik maak gebruik van de Rijopleiding in Stappen in combinatie met de rijlesapp van PlanGo. Via deze app plan je zelf je rijlessen in op een voor jouw geschikt moment.

Hoge klanttevredenheid

Leerlingen waarderen mijn rijschool en mijn manier van lesgeven. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemakt voelt, om het beste uit jezelf te halen.

Eerlijke feedback

Ondanks dat jij fouten moet maken om beter te worden, krijg je elke rijles toch weer eerlijke en positieve feedback. Ik wil dat jij na afloop met een fijn gevoel de lesauto uitstapt. Heeft ook met mijn achtergrond te maken in het onderwijs.

1 op 1 rijles

Jij krijgt één-op-één rijles, dus maximale aandacht tijdens jouw rijlessen. Je haalt dus geen andere leerlingen op. Ook word je in bijna geheel Leeuwarden thuis opgehaald. (Voorwaarden)

Wachtlijst

Voorkom teleurstelling en plaats jezelf al vroegtijdig op de wachtlijst. Ondanks de leerlingenstop blijft het wel mogelijk om jezelf direct op de wachtlijst te plaatsen

Auto

Je krijgt les in een handgeschakelde auto. Voor automaatrijlessen moet ik je doorverwijzen naar een andere rijschool.

Theorie

Ook voor materiaal voor je theorieopleiding kun je bij mij terecht. Je kunt via mij een code aanschaffen voor het materiaal van iTheorie.Meer informatie nodig? Toch nog vragen?
Neem gerust contact met mij op!Over rijschool Bakker Leeuwarden

Rijschool Bakker is sinds 2019 gevestigd in Leeuwarden. Marcel verzorgt uitsluitend rijlessen voor de auto (rijbewijs B).

De rijlessen worden gegeven door Marcel Bakker, na een carrière van 22 jaar in het onderwijs als docent wiskunde heb ik de opleiding tot rijinstructeur met goed gevolg afgerond en kon ik direct starten bij een bekende verkeersschool in Leeuwarden. Vanwege de goede resultaten en de mond tot mond reclame heb ik besloten om onder mijn eigen naam te gaan rijden.

Kies je voor rijschool Bakker, dan kies je voor:

Vaste, rustige, gedreven en geduldige instructeur (Marcel Bakker) met meer dan 20 jaar ervaring in onderwijs en opleiding.

Instructeur met een hoog slagingspercentage eerste rijexamen.

Modern, digitaal systeem van PlanGo waarin je je eigen vorderingen kunt inzien.

Rijschool Bakker biedt opleidingen aan voor een betaalbare prijs.

Rijlessen volgen in een fijn leerklimaat, waar de leerling (jij dus) centraal staat.